In de Bioscoop Halloween Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles voor het projecteren van de film zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant om alles op te zetten. Houdt er daarnaast ook rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen en de beamer op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voor jullie voldoende zijn.

Huur je Bioscoop Halloween Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Projectiescherm

37,50
Geen grote witte muur? Op een glad vlak de film bekijken? Bestel dan dit projectiescherm, eenvoudig op te zetten.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45
Voor de veiligheid kun je met deze tape kabels wegwerken en lampen op hun plaats vastmaken.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Hoofdtelefoons

4,00
Het voordeel van hoofdtelefoons is dat je eenvoudig grote groepen aan kunt en geen kans hebt op feedback (piepen/fluiten).
Toevoegen

Zender voor hoofdtelefoons

10,00
Sluit het receiver rack aan op de zender en versterk de spraak van de microfoons over de hoofdtelefoons. Zo kun je eenvoudig tot 1500 gasten bedienen.
Toevoegen

Pathé thuis

5,99
Geen Netflix, Videoland, Prime, Disney+, HBO Max etc of wil je gewoon graag de nieuwste films bekijken? Bestel deze giftcard van Pathé Thuis waarmee jullie films uit het assortiment op Pathé kunnen bekijken.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Zender SR800 Huren

10,00
De SR800 is de standaard zender voor de HD9 en HD7 hoofdtelefoons. Elke zender wordt standaard geleverd met 4 verschillende aansluitkabels. Aansluitingen voor bijvoorbeeld een laptop of telefoon, DJ-mixer of draaitafel. Let wel op bij nieuwere telefoons heb je wellicht een van onderstaande verloop kabeltjes nodig. 1 zender kan 1 kanaal uitzenden. Wil je bijvoorbeeld 3 kanalen? Dan heb je ook 3 zenders nodig waar je 3 bijvoorbeeld 3 laptops met muziek op aansluit.
Toevoegen

HD9-RGB los huren

4,00
De HD9-RGB is de standaard hoofdtelefoon voor elke Silent Disco. Behalve hoofdtelefoons heb je minimaal 1 en maximaal 3 zenders nodig. De hoofdtelefoons worden opgeladen geleverd. Ze kunnen direct 10 uur gebruikt worden. Wil je ze langer gebruiken? vergeet dan niet de opladers mee te bestellen.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Met deze kleine compacte vloer spotjes creëer je een unieke sfeer. Tover de beleving van een ruimte om door middel van deze vloer spots. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer voorzien en de gewone verlichting uitlaten.