In de Blacklight All-Out Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles om de verlichting klaar te zetten zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant voor het feest begint om alle lampen klaar te zetten. Houdt er daarnaast rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voldoende zijn voor de omgeving die jij graag wilt gaan verlichten.

Huur je Blacklight All-Out Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Overweeg extra stroom verdeelblokken bij te bestellen voor al deze verlichting om ervoor te zorgen dat alles probleemloos functioneert.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45

Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Toevoegen

Blacklight huren

12,00
Een grote oppervlakte verlichten met blacklights? Bestel dan extra blacklights erbij. Eén blacklight verlicht ongeveer 5 m2 mits het voldoende donker is.
Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ben je van plan verlichting te gebruiken in grotere ruimtes of ontbreekt het je aan nabije stopcontacten? Bestel extra verlengkabels voor meer flexibiliteit.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

UV neon Ballonnen

4,95

20 ballonnen die, in combinatie met Blacklights, een unieke sfeer creëren. Optimaal effect in een donkere omgeving.

Toevoegen

UV bloemenketting

10,99

Deze levendige bloemenketting licht op bij blacklight en straalt overdag zonder blacklight dankzij de felle, vrolijk gekleurde bloemen. Set van 10 stuks.

Toevoegen

UV drinkbekers

6,95
Met meerdere mensen? Bestel dan een extra UV beker set van 10 bekers. Met deze coole blacklight bekers kleed je elke feesttafel perfect aan. Geef je feest een boost van verjaardagen van kinderen tot grote evenementen.
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55-delige set bevat 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes, samen met 5 bunny diademen en 5 hartvormige brillen.