In de Disco Light Basic Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles om de verlichting klaar te zetten zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant voor het feest begint om alle lampen klaar te zetten. Houdt er daarnaast rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voldoende zijn voor de omgeving die jij graag wilt gaan verlichten.

Huur je Disco Light Basic Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Met al deze verlichting kan het natuurlijk nodig zijn om extra stroomverdeel blokken bij te bestellen.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45
Voor de veiligheid kun je met deze tape kabels wegwerken en lampen op hun plaats vastmaken.
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55 delige set bestaat uit 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes. Ook zitten er 5 bunny diadeems en 5 hartjes brillen bij.
Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ga je verlichting gebruiken voor grotere ruimtes of heb je geen stopcontact in de buurt zitten? Bestel dan wat extra stroom verlengkabels.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze 2 blacklights bar in combinatie met 20 UV ballonnen en zet een unieke sfeer neer. Werkt het beste in een donkere ruimte. Make it glow!
Toevoegen

Upgrade SR900 zender + microfoon

5,00
Deze zender heeft een ingebouwde accu (10 uur). Tevens zit er een microfoon bij zo kun je de luisteraars overal toespreken of van muziek voorzien.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Wie houdt er niet van bellen? Volwassenen, kinderen, honden en katten iedereen geniet ervan. Bij deze machine leveren wij vloeistof waarmee hij zo’n 1,5 uur kan werken. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Met deze kleine compacte vloer spotjes creëer je een unieke sfeer. Tover de beleving van een ruimte om door middel van deze vloer spots. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer voorzien en de gewone verlichting uitlaten.
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55 delige set bestaat uit 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes. Ook zitten er 5 bunny diadeems en 5 hartjes brillen bij.