Bestellen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Kies op de product pagina de datum waarop je de producten wenst te gebruiken en voeg de eventuele belangrijke en leuke extra’s toe. Lees ook even de tekst bij het kopje “Wat heb je verder nog nodig?” Zo weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht.

Welke datum moet ik kiezen?

Kies de datum dat je de producten wenst te gebruiken. Is dit op een zondag? Kies dan de zaterdag ervoor. Wij zorgen ervoor dat je de producten 1 á 2 werkdagen voor de gekozen datum in huis hebt.

Ik ben iets vergeten te bestellen. Kan ik dit nog toevoegen.

Dat is mogelijk. Neem contact met ons op, zodat wij je bestelling kunnen aanpassen. Je ontvangt dan een factuur die je per bankoverschrijving dient over te maken. Indien je bestelling al verzonden is, rekenen wij € 10,- administratie- en verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling annuleren of verplaatsen?

Annuleren of verplaatsen is kosteloos mogelijk tot het moment dat het pakket verstuurd is. Eenmaal verstuurd, kunnen wij het pakket niet meer tegen houden. Mocht je nog willen annuleren na dit moment, neem dan direct contact met ons op. Indien je het pakket ongeopend, voor de opgegeven dag van gebruik en op eigen kosten retour stuurt, kunnen wij een shoptegoed van 50% van het bedrag uit coulance aanbieden.

Kan ik verschillende boxen tegelijk huren?

Het is mogelijk om meerdere boxen te huren, zoals een Silent Disco Box en een Karaoke box. Doorloop eerst de stappen voor de gewenste set en plaats deze in je winkelmand. Hierna kun je hetzelfde doen voor de 2e set.

Kan ik ook achteraf betalen?

Je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen via Klarna. Hiervoor worden € 1,98 aan kosten in rekening gebracht.

Kunnen producten ook aangekocht worden?

Het is ook mogelijk om de Silent disco sets aan te kopen. Klik hier voor ons verkoopaanbod.

Kunnen de aangekochte hoofdtelefoons ook met een ander logo geleverd worden?

Je eigen logo en naam op de hoofdtelefoon. Dit is mogelijk vanaf 25 hoofdtelefoons. Wegens succes is het nu nog steeds mogelijk om gratis eigen branding bij te bestellen bij verkoop. Wil je graag dat wij het logo al voor jou monteren op de hoofdtelefoons? Dan is dit ook mogelijk, voor € 4,- per hoofdtelefoon monteren wij de logo’s voor jullie.

Let op! Branding wordt elke derde week van de maand uitgeleverd en is tot het einde van elke maand te bestellen voor de aankomende leveringen. De eigen branding sneller nodig? Dan kunnen jullie gebruik maken van onze spoedlevering die 15 werkdagen in beslag neemt.

Eigen branding graag aanleveren als .png, .svg of .eps-bestand. Geen logo maar heb je wel een idee wat je op de zijkant van de hoofdtelefoon wilt laten zetten? Dan kunnen wij tegen een meerprijs ook een ontwerp voor jullie maken.

Levering

Leveren jullie ook naar België?

Wij leveren onze producten ook kosteloos naar België. Houdt er hierbij wel rekening mee dat de transportduur 2 á 3 werkdagen bedraagt.

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

Je bestelling zal 1 á 2 werkdagen vóór je gekozen datum geleverd worden. Wanneer je pakket verstuurd is, ontvang je een e-mail met de track & trace code om je pakket te volgen.

Kan ik het pakket ook bij een pakketshop laten leveren?

Het is sinds kort ook mogelijk om het pakket bij een DPD-punt te laten leveren. Bij het plaatsen van je bestelling, kun je deze optie kiezen.

Ik ben niet thuis wanneer jullie leveren, hoe kom ik aan mijn pakket?

De transporteur zal het pakket proberen te leveren bij de buren en overburen. Is dit niet mogelijk, dan zal de transporteur de volgende dag terugkomen.

Ik wil bestellen voor morgen. Is dit mogelijk?

Vaak is het wel mogelijk om een bestelling met spoed te laten leveren. Neem dat telefonisch contact met ons op, zodat de bestelling direct afgehandeld kan worden.

Wat moet ik doen bij transportschade?

Controleer direct nadat je de bestelling hebt ontvangen, of alles compleet is en functioneert. Mocht er iets ontbreken, of onderweg beschadigd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. Indien mogelijk zorgen wij dat het product alsnog wordt na geleverd.

Hoe stuur ik de box terug?

Na het einde van je opgegeven huurperiode, dien je het pakket de eerstvolgende werkdag terug te sturen. Je kunt het pakket afgeven bij het dichtstbijzijnd DPD pakketshop.

  • Doe alle verhuuritems weer in de box.
  • Seal de box met de RODE veiligheidszegels die in de box meegeleverd zijn.
  • Plak het retourlabel OVER het originele verzendlabel heen

Wat moet ik doen als ik de zegels kwijt ben?

Mocht je de zegels niet meer voor handen hebben, zorg dan dat je de box goed sluit en verzegel deze met tie-wraps. Mocht je deze niet in huis hebben, tape de box dan dicht met stevige tape.

Moet ik de glow-set ook retour zenden?

De producten uit de glow-set (glowsticks, brillen en bunny diadeems) hoeven niet retour gezonden te worden.

Producten

Welke Disco Light box is geschikt voor mijn ruimte?

Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het gewenste effect. Voor een ruimte vanaf ca 40 m2, kunnen wij de Disco Light Box – all out aanraden.

Hoeveel blacklights heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte en het gewenste effect. Wanneer er enkel Black light effect dient te zijn, adviseren wij 1 blacklight per 5 m2.

Heb ik internet nodig voor de karaoke set?

Je dient de karaokespeaker aan te sluiten aan je Laptop of TV. Hierop kun je de tracks via Karafun, of eventueel Youtube afspelen. Om gebruik te maken van deze apps, is een internetverbinding noodzakelijk.

Hoeveel hoofdtelefoons kan ik aansluiten?

Tot 1000 hoofdtelefoons kun je zonder problemen signaal ontvangen, zolang je binnen het bereik bent van de zender. Voor grotere aantallen adviseren wij om met richtantennes te werken.

Wat is het bereik van de zender?

Dit is binnenhuis 80-100 meter en buitenshuis 150-200 meter.

Hoeveel verschillende kanalen kan ik gebruiken?

Met de standaard HD9 hoofdtelefoons en de SR800 en SR900 zenders, kun je gebruik maken van 3 kanalen. Je hebt één zender per kanaal nodig. Met de HDX hoofdtelefoon en de SR1000 zenders, kun je gebruik maken van 10 kanalen. De frequenties van de SR1000 zijn echter enkel in Nederland vrij te gebruiken.

Hoe kan ik wisselen tussen de kanalen?

De HD9 hoofdtelefoons hebben een schuifje op de hoofdtelefoon, waarmee je eenvoudig kunt wisselen van kanaal. Bij de HDX is dit een knopje.

Wat is de accuduur van de hoofdtelefoons?

Een volle accu van de hoofdtelefoon gaat ca. 8 uur mee. Indien je 2 dagen gebruik wenst te maken van de hoofdtelefoons, kun je kosteloos oplaadkabels mee bestellen.

Kan ik ook hoofdtelefoons gebruiken van een andere leverancier?

Helaas kunnen wij niet garanderen dat hoofdtelefoons van andere leveranciers op onze ontvangers werken. Dit is namelijk afhankelijk van de frequenties die de hoofdtelefoons ontvangen. Wij gebruiken de volgende frequenties: 863.100Mhz, 863.800Mhz, 864.950Mhz.

Hoe sluit ik de set aan?

Onze sets zijn eenvoudig aan te sluiten. Klik hier voor onze video tutorials en handleidingen.