Over de hoofdtelefoons

Aansluiten, hoe werkt dat?

Aansluiten is heel simpel, kijk hiervoor in onze handleiding! Je vind hier ook welke aansluitkabels er zijn.

Zitten er ook beperkingen aan het systeem?

Zeker, hieronder noemen we er een paar op:

Het is belangrijk om te weten dat er maximaal 3 kanalen (frequenties) tegelijk gebruikt kunnen worden. Je kunt dus maximaal 3 DJ of Spotify lijsten, met drie zenders, uitzenden. Op de hoofdtelefoon zit een schakelaar; ch1, ch2 of ch3, waarmee je kunt kiezen naar welke je wilt luisteren.

Een zender heeft een bereik van minimaal 50 meter rondom de zender. Dit bereik neemt snel af als je door muren of dergelijke heen moet. Het werkt niet zo dat je een tweede zender op dezelfde frequentie kunt zetten als een soort van steunzender. Dit wordt eerder een stoorzender, dus niet doen!

Kan ik eerst een offerte krijgen?

Dat is in heel simpel zelf te regelen; zet je bestelling in de winkelwagen en klik op de knop ‘prijsopgave’. Er wordt automatisch een PDF gecreëerd.

Wat is het verschil tussen de modellen hoofdtelefoons?

Het grootste verschil zit in het uiterlijk zoals je zelf vast al hebt gezien.

Het belangrijkste interne verschil zit in de soort batterijen van de hoofdtelefoons!

De HD8-BLACK wordt namelijk gevoed door 2 AAA-batterijen. De HD9-RGB daarentegen wordt door een interne accu gevoed. Lekker belangrijk, maar waarom maakt dat een verschil?

Met de HD8-BLACK kun je altijd batterijen vervangen. De HD9-RGB vergt daarentegen wat planning. De hoofdtelefoons moeten vooraf opgeladen worden. Vergeet je dat dan zit je toch met een kleine uitdaging.

Kan ik een microfoon aansluiten?

Nee, voor een microfoon heb je een kleine mixer nodig. Huur deze set erbij met een hand gehouden draadloze microfoon en een draadloze headset microfoon. (let op je kunt maar één van de twee tegelijk gebruiken)
Een microfoon kun je niet rechtstreeks op de zender aan sluiten. Huur deze set erbij en je bent klaar!

Voor verkoop bieden wij dezelfde materialen aan. Doorloop het bestelproces en je komt ze vanzelf tegen!

Kan ik helemaal draadloos gaan, zonder stopcontact nodig te hebben?

Dat kan met onze powerbank! Nu kun je het bos in of het strand op! Geen stopcontact meer nodig!

Helemaal draadloos gaan? Huur dan een accu erbij zodat de zender niet meer aan het stopcontact hoeft te hangen en ga op pad!

Dezelfde opties zijn ook voor de verkoop beschikbaar. Doorloop het bestelproces en je komt ze vanzelf tegen.

Ik wil geen disco maar een conferentie/vertaling/congres/theater/sportles/… houden

Dat kan uiteraard ook, draadloze hoofdtelefoon verhuur bekt nu eenmaal niet zo lekker als Silent Disco. Maar dat betekent niet dat er alleen maar mee gefeest kan worden.

Wat zijn de specificaties die ik aan de dj/technicus kan doorgeven?

De zender heeft een line input op tulp, we leveren bij verhuur standaard verloopkabels mee naar XLR female, Jack stereo, minijack en tulp.

Wie zorgt er voor de muziek?

Dat moet je zelf doen. De hoofdtelefoons worden door de zender draadloos aangestuurd. De zender moet je vervolgens zelf aan een mediaplayer aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan een telefoon met Spotify, een DJ-mixer of een laptop.

Welke aansluitkabel heb ik nodig?

Er zijn vier verschillende kabels:

XLR female: Deze robuuste connectoren worden voornamelijk terug gevonden achterop dj mixers en mengpanelen.

Jack stereo: Deze connectoren worden vergelijkbaar met de xlr achterop dj mixers en mengpanelen.

Minijack: De welbekende hoofdtelefoonaansluiting elke telefoon/ mp3speler / laptop heft er wel één!

Tulp: De rood wit/zwart connectoren zitten veel op cd spelers en dvd spelers.

Op welke frequenties werken de hoofdtelefoons?

Belangrijk om even te controleren zodat je niet in de knoei komt met ander draadloze microfoons. Onze hoofdtelefoons werken op 863.100Mhz, 863.800Mhz en 864.950Mhz. Deze frequenties zijn in heel Europa vrij te gebruiken.

Over de bestelling

Ik wil de Silent Disco maar één dag / meerdere dagen gebruiken.

We werken met een start periode van maximaal 6 dagen. Op dag 1 ontvang je de box en op de laatste dag stuur je het terug.

Tip!

Laat de box altijd een paar dagen eerder leveren dan heb je het op tijd in huis!

Leveren en terugsturen kan alleen op doordeweekse dagen en uiteraard niet op feestdagen.

Tip!

Wil je de box meerdere dagen gebruiken? Geen probleem dat kan allemaal voor dezelfde prijs! Bestel wel even extra batterijen erbij. Elke hoofdtelefoon komt met een nieuw setje batterijen, zodat het minimaal 10 uur werkt.

Wil je de materialen een periode van 6 dagen langer huren? Dan betaal je slechts 25% extra.

Als ik kies voor afleveren bij een pakketshop, bij welke pakketshop wordt de Silent Disco Box dan afgeleverd?

Als je voor deze optie kiest dan leveren wij de Silent Disco Box bij de dichtstbijzijnde pakketshop af. Welke dat is laat de Pakketdienst je weten zodra het pakket onderweg is. Als je factuur adres anders is dan je afleveradres dan zullen we de meest dichtstbijzijnde pakketshop van je afleveradres pakken.

Doen jullie ook aan sponsoring?

Jazeker! Door de jaren heen hebben wij tal van goede doelen ondersteund. Wil je jouw goede doel ondersteunen met een Silent Disco? Of heb je een leuke actie / toepassing voor ogen? Stuur ons een mail en beschrijf je actie! Dan kijken wij wat we voor jullie kunnen betekenen.

Informatie over de levering.

Als je een Silent Disco Box huurt dan kun je zelf aangeven op welke dag je deze wilt laten leveren.

Je hoeft er niet de hele dag voor thuis te blijven want je kunt hem ook laten afleveren bij een pakketshop bij jou in de buurt. Wel zo makkelijk!

Tip!

Laat de box altijd een paar dagen eerder leveren dan heb je het op tijd in huis!

Leveren en terugsturen kan alleen op doordeweekse dagen en uiteraard niet op feestdagen.

Terugsturen? Hoe moet dat?

Voordat de Silent Disco Box terug kan, moet je het volgende doen:

Plak de meegeleverde retoursticker op de box.

Klik de twee rode zegels in de zijkanten zodat de box niet meer open kan.

Afhankelijk van wat je hebt gekozen voor de retourzending breng je of de box terug naar een pakketshop bij jou in de buurt of de postbode komt bij jou langs om het op te halen. In het laatste geval: zorg dan dat het klaar staat. De postbode weet niet welk pakket hij op komt halen. Zorg dat iedereen op de hoogte is!

Postbode gemist? Is hij niet langs geweest? Breng dan de box zelf even naar een parcelshop.

Lukt dat niet? Neem dan gerust even contact met ons op!

Wanneer moet ik uiterlijk bestellen?

Vandaag besteld voor 17.00 uur is overmorgen in huis! Uitgezonderd weekenden en feestdagen.

Kan er iemand met de spullen meekomen?

Tuurlijk, wil je volledig verzorgd worden? Niet op de postbode wachten? Dan kunnen wij een technicus op pad sturen met de materialen. Hij begeleidt dan het gehele project op locatie!

Wat houdt de verzekering in?

De voorwaarden van de verzekering zijn heel simpel!

Per beschadigde en /-of vermiste hoofdtelefoon betaal je alleen een eigen risico van € 10,- incl. 21% btw*

* Dit geld voor een maximum van 20% van de hoofdtelefoons.

* Bij vermissing en dus diefstal, geldt de verzekering alleen bij het overhandigen van het afschrift van uw aangifte bij de politie.

De verzekering geldt alleen voor de hoofdtelefoons. Eventueel vermiste kabels, zender, verzenddoos, enz. zullen we doorrekenen met de prijzen die in onze webshop te vinden zijn.

Ik twijfel nog over het aantal...

Geen probleem! Aanpassen kan altijd (tot 5 dagen voor de lever dag) Omlaag kan altijd, omhoog alleen als het nog beschikbaar is.

Wanneer ben ik voordeliger uit om zelf een set aan te schaffen i.p.v. te huren?

Dat kun je op onze site heel makkelijk bekijken door het aantal en in te voeren. Doe ditzelfde bij verkoop. Afhankelijk van het aantal en hoe lang de periode van gebruik is.  Maar een makkelijke maatstaaf is 22 weken.

Ik ben vergeten de materialen terug te sturen, zijn daar kosten aan verbonden?

Absoluut! Door deze fout kunnen de volgende Silent Disco’s in gevaar komen en moeten wij mogelijk klanten teleur stellen….

Per periode van 6 dagen te laten rekenen we daarom telkens de originele verhuurprijs door.

Na afloop van de derde periode van 6 dagen (dus 18 dagen in totaal) verwachten we de materialen niet meer terug maar zullen we de verkoopfactuur opstellen, gefeliciteerd! Je bent nu de trotse eigenaar van je eigen silent disco set!

Over betaalmogelijkheden

Hoe werkt AfterPay betalen voor Nederlandse consumenten?

AfterPay voert voor Silent Disco Box het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving My AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Hoe werkt AfterPay betalen voor Nederlandse bedrijven?

AfterPay voert voor Silent Disco Box het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitaal betaaloverzicht per e-mail ontvangt van AfterPay. AfterPay informeert u per e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Hoe werkt AfterPay betalen voor Belgische consumenten?

AfterPay voert voor Silent Disco Box het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Zijn er limieten verbonden aan het gebruik van Afterpay?

Bij het gebruik van de AfterPay betaalmethode zijn er specifieke limieten van toepassing per order;

Nederlandse consumenten maximaal € 2500

Nederlandse bedrijven maximaal € 750 (voor AfterPay bekende klanten € 1000)

Belgische consumenten maximaal € 175 (voor AfterPay bekende klanten € 1250)

Belgische bedrijven, niet mogelijk!