KINGSDAY GIVEAWAY

WIN EEN GRATIS KINGSDAY BOX

ACTIE LOOPT AF OVER:

2021/04/21 23:59:59

Laat ons weten in de comments onder de berichten die we op Facebook en Instagram hebben geplaatst met wie jij de leukste Koningsdag hebt gevierd. Op 22 april 2021 maken wij de winnaar bekend die een keer gratis de Kingsday Box mag huren!

🏆 En de winnaars van de afgelopen giveaway zijn…. 👏
 
Zoals afgesproken maken we de winnaars bekend van onze Kingsday Giveaway. 
 
Bedankt voor de vele reacties. Leuk om jullie verhalen en ervaringen te horen. Puur willekeurig is er een winnaar gekozen en de winnaars zijn…
 
@jaimiejoann!
 
Ze zijn bekend gemaakt in onze stories en hebben een DM ontvangen met hun kortingscode. Veel plezier met jullie gratis Kingsday Box!

-SPELREGELS-

  1. Per actie zal vermeld worden op welke wijze en in welke periode aan de actie kan worden deelgenomen en of er aanvullende voorwaarden voor deelname gelden.
  2. Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de actie.
  3. (Win)acties op Facebook zijn op geen enkele wijze gesponsord of verbonden aan Facebook en Facebook is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de inhoud van) dergelijke acties.
  4. De prijswinnaars worden een week na afloop van de actie op de Facebook pagina en SDB gepubliceerd. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. Niet alle deelnemers worden individueel op de hoogte gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  5. Door deelname aan een actie, geeft de deelnemer SDB toestemming om zijn/haar persoonsgegevens te publiceren op de Instagram en op de Facebook pagina van SDB.

Lees hier de volledige spelvoorwaarden.