MAART GIVEAWAY

3x WIN EEN GRATIS DISCO LIGHT BOX

ACTIE LOOPT AF OVER:

2021/03/31 23:59:59

Laat ons weten in de comments onder berichten die we op Facebook en Instagram hebben geplaatst met wie jij graag naar een proef festival zou willen gaan. Op 30 maart 2021 verloten wij onder deze reacties 3 gratis Disco Light Boxen!

🏆 En de winnaar van de afgelopen giveaway is…. 👏
 
Zoals afgesproken maken we de winnaar bekend van onze februari win-actie. 
 
We hebben veel reacties gekregen waaruit we konden kiezen. We zagen veel mooie doelen voorbij komen, waar mensen de party box voor zouden willen gaan gebruiken. Daarom hebben we besloten niet één, maar twee complete Party Boxen te verloten.
 
Puur willekeurig is er uiteindelijk een naam gekozen en dat zijn……
 
Esther Penninkhof!
 
Ze is bekend gemaakt in onze stories en ze heeft een mail ontvangen. Veel plezier met je gratis party poppers!

-SPELREGELS-

  1. Per actie zal vermeld worden op welke wijze en in welke periode aan de actie kan worden deelgenomen en of er aanvullende voorwaarden voor deelname gelden.
  2. Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de actie.
  3. (Win)acties op Facebook zijn op geen enkele wijze gesponsord of verbonden aan Facebook en Facebook is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de inhoud van) dergelijke acties.
  4. De prijswinnaars worden een week na afloop van de actie op de Facebook pagina en SDB gepubliceerd. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. Niet alle deelnemers worden individueel op de hoogte gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  5. Door deelname aan een actie, geeft de deelnemer SDB toestemming om zijn/haar persoonsgegevens te publiceren op de Instagram en op de Facebook pagina van SDB.

Lees hier de volledige spelvoorwaarden.