NEW YEARS GIVEAWAY

WIN EEN PARTY BOX TER WAARDE VAN €95,-

ACTIE LOOPT AF OVER:

2021/01/17 23:59:59

Je kunt je inschriven op deze actie door een comment en een like achter te laten op het volgende facebook bericht: Klik hier

🏆 En de winnaar is…. 👏
 
Zoals afgesproken maken we vandaag de winnaar bekend van onze Party-Box win-actie. 
 
We hebben veel reacties gekregen waaruit we konden kiezen. We zagen veel mooie doelen voorbij komen, waar mensen de party box voor zouden willen gaan gebruiken. Daarom hebben we besloten niet één, maar twee complete Party Boxen te verloten.
 
Puur willekeurig zijn er uiteindelijk twee namen gekozen en dat zijn……
 
Eline De Weerd en Eveline Heussen! 
 
Jullie ontvangen een berichtje van ons en wij wensen jullie alvast veel plezier met de Party Box. 
Bedankt voor alle mooie reacties!

-SPELREGELS-

  1. Per actie zal vermeld worden op welke wijze en in welke periode aan de actie kan worden deelgenomen en of er aanvullende voorwaarden voor deelname gelden.
  2. Deelnemers jonger dan 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deelname aan de actie.
  3. (Win)acties op Facebook zijn op geen enkele wijze gesponsord of verbonden aan Facebook en Facebook is op geen enkele wijze verantwoordelijk of aansprakelijk voor (de inhoud van) dergelijke acties.
  4. De prijswinnaars worden een week na afloop van de actie op de Facebook pagina en SDB gepubliceerd. Prijswinnaars ontvangen persoonlijk bericht via Facebook of Instagram. Niet alle deelnemers worden individueel op de hoogte gesteld van de uitslag. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  5. Door deelname aan een actie, geeft de deelnemer SDB toestemming om zijn/haar persoonsgegevens te publiceren op de Instagram en op de Facebook pagina van SDB.

Lees hier de volledige spelvoorwaarden.