Bestellen

Kies op de productpagina de datum waarop je de producten wenst te gebruiken en voeg de eventuele belangrijke en leuke extra’s toe. Lees ook even de tekst bij het kopje “Wat heb je verder nog nodig?” Zo weet je zeker dat je overal aan hebt gedacht. Wij zorgen overigens dat je bestelling een á twee werkdagen voor je gekozen datum wordt bezorgt. De huurperiode gaat echter pas op de gekozen datum in.

Heb je eventuele opmerkingen voor op de factuur (inkoopnummer) of voor de bezorging? Dan kun je deze vermelden onder “Bestelnotities” onderaan de check-out pagina.

Betalen

Reken af via onze check-out. Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan:

 • iDEAL
 • PayPal (Hiervoor worden € 1,98 aan kosten in rekening gebracht)
 • Giropay
 • Bancontact / MisterCash
 • Zakelijk per factuur: (Dit is alleen mogelijk indien je in het bezit bent van een KVK inschrijving)
 • Offerte (Hiermee plaats je een tijdelijke reservering voor 14 dagen. Let op. Deze dien je nog wel te bevestigen aan ons)
 • Klarna: achteraf betalen (Hiervoor worden € 1,98 aan kosten in rekening gebracht)

Na het succesvol afronden van het bestelproces, ontvang je per e-mail de bestelbevestiging met factuur.

Verzenden/bezorgen

Om je bestelling op tijd te kunnen leveren, wordt deze ca. 4 werkdagen voor gebruik verstuurd. Dit is afhankelijk van het land en de bezorgoptie die je hebt gekozen. De huurperiode gaat echter pas op de gekozen datum in. Wanneer je pakket is aangemeld bij de transporteur, ontvang je hierover een mail met de track & trace code.

Bestelling aanpassen

Mocht je toch onverhoopt nog iets bij willen bestellen? Dat is mogelijk. Neem contact met ons op, zodat wij je bestelling kunnen aanpassen. Je ontvangt dan een factuur die je per bankoverschrijving dient over te maken. Indien je bestelling al verzonden is, rekenen wij € 10,- administratie- en verzendkosten.

Mocht je onverhoopt iets willen annuleren aan je bestelling? Dit is kosteloos mogelijk tot aan het moment dat je bestelling verstuurd is. Neem telefonisch contact op om dit zo spoedig mogelijk af te handelen.

Annuleren

Annuleren is kosteloos mogelijk tot het moment dat het pakket verstuurd is. Eenmaal verstuurd, kunnen wij het pakket niet meer tegen houden. Mocht je nog willen annuleren na dit moment, neem dan direct contact met ons op. Indien je het pakket ongeopend, voor de opgegeven dag van gebruik en op eigen kosten retour stuurt, kunnen wij een shoptegoed van 50% van het bedrag uit coulance aanbieden.

Ontvangen en controleren

Controleer direct nadat je de bestelling hebt ontvangen, of alles compleet is en functioneert. Mocht er iets ontbreken, of onderweg beschadigd zijn, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten.

Klik hier voor onze handige video tutorials en handleidingen.

In de box worden zegels en een retourlabel meegestuurd. Bewaar deze goed.

Terugsturen

Na het einde van je opgegeven huurperiode, dien je het pakket de eerstvolgende werkdag terug te sturen. Je kunt het pakket afgeven bij het dichtstbijzijnde DPD punt.

 • Doe alle verhuuritems weer in de box.
 • Verzegel de box met de in de doos meegeleverde RODE veiligheidszegels.
 • Plak het retourlabel OVER het originele verzendlabel heen.
 • Breng de box naar een dichtstbijzijnd pakketpunt. In de box sturen wij een retourlabel mee, met dit retourlabel kunnen jullie de box afgeven bij een dichtstbijzijnd DPD-pakketpunt.

Wanneer je het pakket meer dan een dag te laat terugstuurt, verlengen wij de huurperiode zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.