In de Karaoke All-Out Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Het enige dat nog nodig is, is een laptop met internet en muziek. Voor de muziek kun je gebruik maken van Youtube of Karafun. Als extra item kun je een licentie via ons aanschaffen voor een maand. 

Huur je Karaoke All-Out Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Extra microfoon huren

5,00
Samen zingen is toch veel leuker. Bij onze karaoke set wordt standaard 1 microfoon geleverd, maar er kunnen in totaal 3 microfoons tegelijkertijd aangesloten worden. Bestel hier een tweede of derde microfoon erbij. Let’s have fun together!
Toevoegen

Extra microfoon met gouden kap

7,00
Goud is altijd goed! Toch? Verwissel de microfoons voor gouden mic’s. Dat ziet er zo veel beter uit op de foto’s! De kwaliteit van deze gouden microfoons is identiek aan de standaard microfoons. Je boekt hier een extra microfoon met een gouden kapje.
Toevoegen

Elvis mic huren

9,00
The other mics have left the building! want tegen deze kunnen ze natuurlijk niet op. Met elegant ministatief. Zing als een ster! Ja hij is gewoon echt geweldig…
Toevoegen

Licentie Karafun

7,99
Duizenden karaoke-nummers. Maak nu een maand gebruik van alle features die Karafun biedt en koop via ons een licentie waarmee je een maand lang kan genieten van Karafun.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Speaker Karaoke

32,50
Wil je op meerdere plekken laten horen hoe jullie klinken of willen jullie het geluidssysteem uitbreiden? Op zoek naar meer diepte? Bestel dan een extra speaker.
Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze 2 blacklights bar in combinatie met 20 UV ballonnen en zet een unieke sfeer neer. Werkt het beste in een donkere ruimte. Make it glow!

Beamer huren

Vanaf: 42,50
Projecteer de tekst en muziekclip groot op de muur! Met deze 3600 ANSI lumen projector kun je zelfs met een beetje daglicht de projector gebruiken. De beamer wordt geleverd met een HDMI kabel.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Met deze kleine compacte vloer spotjes creëer je een unieke sfeer. Tover de beleving van een ruimte om door middel van deze vloer spots. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer voorzien en de gewone verlichting uitlaten.