Karaoke Basic Box

Om te bestellen:

  • Bekijk onze instructievideo
  • Kies de gebruiksdatum
  • Kies leuke extra’s
  • Bevestig je reservering

Karaoke

Basic Box

Om te bestellen

  • Bekijk onze instructievideo
  • Kies de gebruiksdatum
  • Kies leuke extra’s
  • Bevestig je reservering

In de Karaoke Basic Box zit:

Wat heb je verder nog nodig?

Het enige dat nog nodig is, is een laptop met internet en muziek. Voor de muziek kun je gebruik maken van Youtube of Karafun. Als extra item kun je een licentie via ons aanschaffen voor een maand. Zou je deze licentie alleen voor een weekend willen gebruiken kun je dit via de website van Karafun aanschaffen.

Wat heb je verder nog nodig?

Het enige dat nog nodig is, is een laptop met internet en muziek. Voor de muziek kun je gebruik maken van Youtube of Karafun. Als extra item kun je een licentie via ons aanschaffen voor een maand. Zou je deze licentie alleen voor een weekend willen gebruiken kun je dit via de website van Karafun aanschaffen.

Huur hier online je

Karaoke Basic Box!

Karaoke Basic Box

 


Kies de datum waarop je het nodig hebt:

 

Wij leveren 1 á 2 werkdagen eerder.
Zo komt het zeker op tijd aan.

 

Terugsturen doe je gratis de eerste werkdag na gebruik.
Je geeft het pakket weer af bij een dichtstbijzijnd DPD-pakketshop.

Belangrijk!

Dit moet je niet vergeten.

Extra microfoon

Samen zingen is toch veel leuker. Bij onze karaoke set wordt standaard 1 microfoon geleverd, maar er kunnen in totaal 3 microfoons tegelijkertijd aangesloten worden. Bestel hier een tweede of derde microfoon erbij. Let’s have fun together!  

Extra microfoon huren

 5,00 incl. BTW

Licentie Karafun

Duizenden karaoke-nummers. Maak nu een maand gebruik van alle features die Karafun biedt en koop via ons een licentie waarmee je een maand lang kan genieten van Karafun. Of schaf zelf een licentie aan via de site van Karafun zodat je direct toegang krijgt tot het platform.

Licentie Karafun

 7,99 incl. BTW

Elvis Mic

The other mics have left the building! want tegen deze kunnen ze natuurlijk niet op. Met elegant ministatief. Zing als een ster! Ja hij is gewoon echt geweldig…

Elvis mic huren

 9,00 incl. BTW

Make it Gold

Goud is altijd goed! Toch? Verwissel de microfoons voor gouden mic’s. Dat ziet er zo veel beter uit op de foto’s! De kwaliteit van deze gouden microfoons is identiek aan de standaard microfoons. Je boekt hier een extra microfoon met een gouden kapje.

Gouden plop kap mic huren

 7,00 incl. BTW

Pizza Party Actie

Niet meer nadenken wat jullie gaan eten!

Pizza Party Actie: Domino’s tegoedbon

Zeg nu zelf, pizza en feestjes gaan toch perfect samen? Daarom hebben wij nu tijdelijk een Pizza Party Actie. Ontvang nu gratis een Domino’s tegoedbon t.w.v. € 5,- bij je verhuur bestelling. Per bestelling is het mogelijk om maar één tegoedbon toe te voegen. Op deze manier heb je meteen een goed idee over wat jullie gaan eten!

Pizza Party Actie

 0,00 incl. BTW

Gratis Party Popper

Voor bestellingen gepland voor kerst en nieuwjaar!

Voeg je gratis Party Popper toe!

Een box besteld voor kerst of nieuwjaar? Maak jouw kerst dit jaar knallend of ga dit jaar met een knal het nieuwe jaar in. Voeg een gratis Party Popper toe!

Gratis Party Popper

 0,00 incl. BTW

Out of stock

Dit is echt leuk voor erbij!

Check it out!

Extra speaker toevoegen

Wil je op meerdere plekken laten horen hoe jullie klinken of willen jullie het geluidssysteem uitbreiden? Maak dan gebruik van deze extra speaker.

Speaker Karaoke

 32,50 incl. BTW

Beamer

Projecteer de tekst en muziekclip groot op de muur! Met deze 3600 ANSI lumen projector kun je zelfs met een beetje daglicht de projector gebruiken. De beamer wordt geleverd met een HDMI kabel.

Beamer 3.600 ANSI Lumen Full-HD huren

 42,50 incl. BTW

Out of stock

HD9-RGB hoofdtelefoons

Graag Karaoke combineren met Silent Disco? Dat is geen probleem. Bestel hier je extra hoofdtelefoons voor €4,50 per stuk. Naast de hoofdtelefoons heb je dan ook nog een zender nodig die je aansluit op de speaker van de Karaoke Box. Op deze manier kun je naar de Karaoke luisteren via de hoofdtelefoons. Niemand hoort nu je gezang, alleen je vrienden die een hoofdtelefoon dragen. 

High-End Hoofdtelefoon HD9-RGB los huren

 3,50 incl. BTW

SR800 Zender

Wanneer je de Karaoke wilt combineren met Silent Disco heb je naast de hoofdtelefoons ook deze zender nodig. Deze zender kun je aansluiten aan de speaker van de Karaoke Box. Op deze manier hoort iedereen de muziek van de speaker via de hoofdtelefoons. De hoofdtelefoons hebben een optie om tot wel 3 kanalen tegelijk te kunnen luisteren. Wil je ook graag nog naar andere muziek luisteren in plaats van de Karaoke, dan kun je extra zenders toevoegen. Per zender kun je luisteren naar één kanaal.

Zender SR800 Huren

 10,00 incl. BTW

Blacklights met UV ballonnen

Huur deze 2 blacklights bar in combinatie met 20 UV ballonnen en zet een unieke sfeer neer. Werkt het beste in een donkere ruimte. Make it glow!

2 Blacklights met 20 UV ballonnen HUREN

 18,00 incl. BTW

Uplights maken sfeer!

Met deze kleine compacte vloer spotjes creëer je een unieke sfeer. Tover de beleving van een ruimte om door middel van deze vloer spots. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer voorzien en de gewone verlichting uitlaten.

Uplight Vloerspot huren

 5,00 incl. BTW

Online bestellen

Ga naar je winkelwagen om alles af te ronden.

Levering

De pakketdienst levert 1 à 2 werkdagen eerder tussen 17.00 en 23.00 uur. Ben je niet thuis proberen ze het bij de buren, zo ben je zeker dat alles op tijd in huis is.

Annuleren en aanpassen

Wil je iets wijzigen aan je bestelling of het zelfs annuleren? Dit kan tot één dag voor verzending kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Technische ondersteuning

Met onze instructievideo’s en handleidingen op onze website is het aansluiten heel gemakkelijk. Kom je er niet uit dan zijn wij voor technische ondersteuning ook in de avond en het weekend te bereiken.