In de Karaoke Complete Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Het enige dat nog nodig is, is een laptop met internet en muziek. Voor de muziek kun je gebruik maken van Youtube of Karafun. Als extra item kun je een licentie via ons aanschaffen voor een maand.

Huur je Karaoke Complete Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Extra microfoon huren

5,00
Onze karaoke set bevat standaard één microfoon, maar ondersteunt tot drie microfoons tegelijkertijd. Bestel hier extra microfoons voor nog meer plezier samen! Let’s have fun together!
Toevoegen

Extra microfoon met gouden kap

7,00

Kies voor goud! Vervang je standaard microfoons door deze gouden mic's voor een glanzende uitstraling op foto's. Dezelfde kwaliteit als de standaard microfoons. Boek hier een extra microfoon met gouden kapje.

Toevoegen

Licentie Karafun

7,99
Geniet een maand lang van duizenden karaoke-nummers met alle functies van Karafun. Haal nu jouw licentie via ons voor een maand karaokeplezier!
Toevoegen

Elvis mic huren

9,00
Deze microfoon steekt met kop en schouders boven de rest uit! Met een elegant ministatief. Voel je als een ster - hij is gewoon geweldig!

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Projectiescherm

37,50
Geniet van films op een glad oppervlak zonder een grote witte muur. Bestel dit projectiescherm voor eenvoudige opstelling en kijkplezier.
Toevoegen

Speaker Karaoke

32,50
Wil je op meerdere plekken laten horen hoe jullie klinken of willen jullie het geluidssysteem uitbreiden? Op zoek naar meer diepte? Bestel dan een extra speaker.
Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze set van 2 blacklight bars samen met 20 UV-ballonnen voor een unieke sfeer. Optimaal effect in een donkere ruimte. Let's make it glow!

Beamer huren

Vanaf: 42,50
Laat tekst en muziekclips groots op de muur verschijnen! Deze 3600 ANSI lumen projector werkt zelfs in lichte omstandigheden. HDMI-kabel inbegrepen.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Geef ruimtes een unieke sfeer met deze compacte vloerspots. Transformeer de ambiance van een ruimte. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer verlichten zonder standaardverlichting.