Door de jaren heen hebben onze klanten ons altijd verrast met de meest bijzondere ervaringen en toepassingen voor onze hoofdtelefoons. Uiteenlopend van simpele toepassingen als vertalingssysteem, maar ook bijzondere projecten zoals een theatervoorstelling waarbij het publiek rondloopt in een donker bos. Yoga lessen op het strand bij zonsopkomst, of een reizend theater door de straten van Amsterdam. ADE (Amsterdam Dance Event) meemaken vanuit een boot of de VIP-area onder de mainstage van Sensation. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Heb jij ook een leuke ervaring? Deel het met ons zoals onze klanten hieronder en ontvang een mooie korting op je volgende Silent Disco.

Suzan, Amsterdam

Voor mijn 30ste verjaardag heb ik gebruik gemaakt van Silent Disco Box. Het feest was helemaal geslaagd, de Silent Disco had hier een grote rol in. Zeker een aanvulling en dus aanrader voor verschillende soorten feestjes!
Het gebruik was heel makkelijk. Er was een duidelijke uitleg mee gezonden die voor zich sprak. Alle apparatuur werkte goed en was volledig. Er werden extra batterijen meegestuurd dus ook hier was aan gedacht.
Met betrekking tot de levering was er even stress die Silent Disco Box heel prettig heeft opgelost. Zoals aangegeven bij de tips van Silent Disco Box had ik aangegeven bij de leverancier het pakket 2 dagen eerder dan het feest te willen ontvangen. De leverancier DHL was echter het pakket kwijt waardoor het op de dag van het feest er geen levering was. Hoewel dit buiten de schuld was van Silent Disco Box is er met een nieuw pakket vanuit Limburg naar Amsterdam gereden. Op tijd voor het feest! Hele goede service dus van Silent Disco Box.

DJ Gregoor, Musique du Monde

Onlangs draaide ik weer eens met een set van Silent Disco Box. Het zijn handige kleine stevige setjes met een goed geluid. De batterijen gaan lang mee en het bereik is uitstekend. Bovenal was het plezier groot, zonder ook maar enige overlast te veroorzaken! Het gesproken contact blijft mogelijk en aanwezig terwijl men dichtbij de dansers kan zijn. Overigens had ik wel 2 pc-speakertjes erbij om ook zonder koptelefoon zacht te kunnen horen wat er gespeeld wordt en van de muzieksfeer te genieten. Deze uitrusting stond toe dat golven van dansen moeiteloos werden afgewisseld met zitten en praten. I.p.v. een groot en zwaar geluidssysteem slechts een kleine doos. Tijdig afgeleverd via GLS. Zeker een aanrader!

Sophie Schijf Organiseert

Sophie Schijf Organiseert, produceert al vele jaren de introductie van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Een serieuze introductie, met veel workshops en presentaties. Maar een intro is geen intro zonder een groot eindfeest. Aangezien we, met zo’n 300 eerstejaars studenten, vaak midden in de bewoonde wereld zitten, is er niet zoveel mogelijk zonder enorme overlast te bezorgen. We hebben even moeten zoeken, maar toe kwamen we twee jaar geleden bij Silent Disco Box! De beste uitvinding ooit. Twee jaar achtereen hebben we een geweldig eindfeest neer kunnen zetten en de studenten hebben tot vroeg in de ochtend gedanst en genoten. Geen overlast, geen klagende buren en geen politie op de stoep. Maar wel een geweldig feest!
Voor mij als producent was Silent Disco Box ideaal. De box werd ruim op tijd geleverd en alles deed het, het was makkelijk aan te sluiten en er waren meer dan voldoende batterijen bijgeleverd. Ik raad iedereen Silent Disco Box aan die garant wil staan voor een mooi silent feest!

Anthony en Nathanja, Den Haag

Wij ontdekten de Silent Disco op de Parade in Den Haag en waren gelijk fan. Toen wij reden tot een (strand!)feestje hadden wilden we zelf ook de Silent Disco, om de avond compleet te maken. Ideaal voor gemixt gezelschap, want dansliefhebbers kunnen hun lol op, maar mensen die liever rustig praten hebben geen last van harde muziek. Iedereen heeft een geweldige avond gehad, er wordt nog steeds over gesproken!
De headphones zijn goed van formaat en kwaliteit. Alles werd netjes aangeleverd, was gemakkelijk aan te sluiten, borg snel teruggestort… oftewel de service van Silent Disco Box was prima en dus zeker voor herhaling vatbaar!

Lianda, Leiderdorp

De Asopos Najaars is een wedstrijd die wordt gestart door roeiers uit heel Nederland. Om de mensen die van ver weg kwamen, maar vroeg uit de wedstrijd lagen, een beetje te entertainen, was er dit jaar een heuse Silent Disco. Een groot afgezet gedeelte van de tent was bestemd voor de disco en er waren kosten noch moeite gespaard gebleven om het op een echte discotheek te laten lijken: Flitsende licht met veel effecten en zelfs een zebra en een koe als DJs. Hoewel het binnen natuurlijk erg gaaf was, riepen de laatste zonnestralen van het jaar mensen toch naar buiten. Het duurde dan ook niet lang of er stonden mensen buiten in het zonnetje te feesten met de mobiele koptelefoons of al luierend op een grasveldje te genieten van een rustig muziekje. Hierdoor werd de sfeer alleen maar beter. Al met al was de Silent Disco een absolute toevoeging aan onze wedstrijd!