Door de jaren heen hebben onze klanten ons altijd verrast met de meest bijzondere ervaringen en toepassingen voor onze hoofdtelefoons. Uiteenlopen van simpele toepassingen als vertalingssysteem, maar ook bijzonders projecten zoals een theatervoorstelling waarbij het publiek rondloopt in het bos in het donker. Yoga lessen op het strand bij zonsopkomst of reizend straattheater door de straten van Amsterdam. ADE (Amsterdam Dance Event) meemaken als VIP vanuit een boot of de VIP area onder mainstage van Sensation. Zo kunnen we nog wel even door gaan. Heb jij ook een leuke ervaring? Deel hem met ons zoals onze klanten hieronder en ontvang een mooie korting op je volgende Silent Disco.

43e Asopos Najaarswedstrijden

“De Asopos Najaars is een wedstrijd die wordt gestart door roeiers uit heel Nederland. Om de mensen die van ver weg kwamen, maar vroeg uit de wedstrijd lagen een beetje te entertainen, was er dit jaar een heuse Silent Disco. Een groot afgezet gedeelte van de tent was bestemd voor de disco en er waren kosten noch moeite gespaard gebleven om het op een echte discotheek te laten lijken: Flitsende licht met veel effecten en zelfs een zebra en een koe als DJs. Hoewel het binnen natuurlijk erg gaaf was, riepen de laatste zonnestralen van het jaar mensen toch naar buiten. Het duurde dan ook niet lang of er stonden mensen buiten in het zonnetje te feesten met de mobiele koptelefoons of al luierend op een grasveldje te genieten van een rustig muziekje. Hierdoor werd de sfeer alleen maar beter. Al met al was de Silent Disco een absolute toevoeging aan onze wedstrijd!”

Lianda Deurloo

Sophie Schijf Organiseert

“Sophie Schijf Organiseert, produceert al vele jaren de introductie van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Een serieuze introductie, met veel workshops en presentaties. Maar een intro is geen intro zonder een groot eindfeest. Aangezien we, met zo’n 300 eerstejaars studenten, vaak midden in de bewoonde wereld zitten, is er niet zoveel mogelijk zonder enorme overlast te bezorgen. We hebben even moeten zoeken, maar toe kwamen we twee jaar geleden bij de Silentdiscobox! De beste uitvinding ooit. Twee jaar achtereen hebben we een geweldig eindfeest neer kunnen zetten en de studenten hebben tot vroeg in de ochtend gedanst en genoten. Geen overlast, geen klagende buren en geen politie op de stoep. Maar wel een geweldig feest!

Voor mij als producent was de Silentdiscobox ideaal. De box werd ruim op tijd geleverd en alles deed het, hij was makkelijk aan te sluiten en er waren meer dan voldoende batterijen bijgeleverd. Ik raad iedereen de Silentdiscobox aan die garant wil staan voor een mooi silent feest!”

Sophie Schijf Organiseert

Lisanne Middag

“Vorig weekend hebben we bij jullie de silentdiscobox gehuurd. Het is erg goed bevallen!”

Lisanne Middag

Anthony en Nathanja Velds

“Wij ontdekten de Silent Disco op de Parade in Den Haag en waren gelijk fan. Toen wij reden tot een (strand!)feestje hadden, wilden we zelf ook de Silent Disco, om de avond compleet te maken. Ideaal voor
gemixt gezelschap, want dansliefhebbers kunnen hun lol op, maar mensen die liever rustig praten hebben geen last van harde muziek. Iedereen heeft een geweldige avond gehad, er wordt nog steeds over gesproken! De headphones zijn goed van formaat en kwaliteit. Alles werd netjes aangeleverd, was gemakkelijk aan te sluiten, borg snel teruggestort… oftewel de service van Silent Disco Box was prima en dus zeker voor herhaling vatbaar!”

Anthony en Nathanja Velds