In de VR Expierence Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Wij zorgen voor de Oculus Quest 2 en de bijbehorende kabels. Je kunt bijna direct aan de slag. Reken ongeveer een half uur om de Quest te installeren. Bekijk hier de handleiding voor het installeren van de Oculus Quest. Goed om te weten: je maakt gebruik van je eigen Oculus account en kunt dus zelf de spellen aanschaffen die daarna op je eigen account blijven staan. Bekijk hier een top 10 spellen. Geniet van de immersive wereld die virtual reality heet!

Huur je Oculus Quest:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Voor een unieke sfeer:

Fazer rookmachine

Vanaf: 30,00
Hazers kun je zien als een rookmachine die dunne rook, een soort mist, creëert waardoor lichteffecten beter zichtbaar worden. Perfect om mist na te bootsen en voorkomt dikke rookpluimen die bij rookmachines kunnen ontstaan.
Toevoegen
Out Of Stock

Discolamp wit

42,50
Heb jij wat te vieren en zoek je naar een manier om het eenvoudig en snel gezellig te krijgen? Dan zit je met de Discolamp Wit helemaal goed. Dit geweldige lichteffect is simpel in gebruik en zorgt voor een ruimte vullende lichtshows.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Party popper zilver/wit

5,50
Je feestje is natuurlijk niet af zonder party poppers! Deze party popper bevat wit/ zilveren confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te schieten.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Wie houdt er niet van bellen? Volwassenen, kinderen, honden en katten iedereen geniet ervan. Bij deze machine leveren wij vloeistof waarmee hij zo’n 1,5 uur kan werken. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Discolamp huren

9,00
Een grotere ruimte die je wilt belichten? Kies er dan voor om extra discolampen te bestellen om de ruimte om te toveren tot een echte disco!