In de VR Expierence Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Wij zorgen voor de Oculus Quest 2 en de bijbehorende kabels. Je kunt bijna direct aan de slag. Reken ongeveer een half uur om de Quest te installeren. Bekijk hier de handleiding voor het installeren van de Oculus Quest. Goed om te weten: je maakt gebruik van je eigen Oculus account en kunt dus zelf de spellen aanschaffen die daarna op je eigen account blijven staan. Bekijk hier een top 10 spellen. Geniet van de immersive wereld die virtual reality heet!

Huur je Oculus Quest:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Voor een unieke sfeer:

Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Party popper zilver/wit

5,50
Geef je feestje een boost met party poppers! Deze popper bevat wit/zilveren confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te laten vliegen.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Bellen blazen is voor iedereen! Deze machine werkt ongeveer 1,5 uur op bijgeleverde vloeistof. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Discolamp huren

9,00
Wil je een grote ruimte verlichten? Voeg extra discolampen toe om de ruimte te transformeren tot een echte disco-ervaring!