In de Sfeerlicht Basic Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles om de verlichting klaar te zetten zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant voor het feest begint om alle lampen klaar te zetten. Houdt er daarnaast rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voldoende zijn voor de omgeving die jij graag wilt gaan verlichten.

Huur je Sfeerlicht Basic Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Met al deze verlichting kan het natuurlijk nodig zijn om extra stroomverdeel blokken bij te bestellen.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Met deze kleine compacte vloer spotjes creëer je een unieke sfeer. Tover de beleving van een ruimte om door middel van deze vloer spots. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer voorzien en de gewone verlichting uitlaten.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45
Voor de veiligheid kun je met deze tape kabels wegwerken en lampen op hun plaats vastmaken.
Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ga je verlichting gebruiken voor grotere ruimtes of heb je geen stopcontact in de buurt zitten? Bestel dan wat extra stroom verlengkabels.

Leuk voor erbij, check it out!

Fazer rookmachine

Vanaf: 30,00
Hazers kun je zien als een rookmachine die dunne rook, een soort mist, creëert waardoor lichteffecten beter zichtbaar worden. Perfect om mist na te bootsen en voorkomt dikke rookpluimen die bij rookmachines kunnen ontstaan.
Toevoegen
Out Of Stock

Discolamp wit

42,50
Heb jij wat te vieren en zoek je naar een manier om het eenvoudig en snel gezellig te krijgen? Dan zit je met de Discolamp Wit helemaal goed. Dit geweldige lichteffect is simpel in gebruik en zorgt voor een ruimte vullende lichtshows.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Party popper zilver/wit

5,50
Je feestje is natuurlijk niet af zonder party poppers! Deze party popper bevat wit/ zilveren confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te schieten.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Wie houdt er niet van bellen? Volwassenen, kinderen, honden en katten iedereen geniet ervan. Bij deze machine leveren wij vloeistof waarmee hij zo’n 1,5 uur kan werken. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Discolamp huren

9,00
Een grotere ruimte die je wilt belichten? Kies er dan voor om extra discolampen te bestellen om de ruimte om te toveren tot een echte disco!