Maak de hoofdtelefoons uniek!

  • Zet je eigen naam, merk of ontwerp op de hoofdtelefoons
  • De witte gedeeltes lichten straks op wanneer de hoofdtelefoons aan staan
  • Vereeuwigd op elke foto en selfie gemaakt op jouw event
  • Al vanaf € 0,30 per hoofdtelefoon bij grote aantallen!

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Wij zorgen voor de hoofdtelefoons, zenders en aansluitkabels. Het enige dat wij niet verzorgen is de muziek, stel dus jouw eigen playlist samen. Ga jij jouw muziek afspelen via een telefoon, tablet, laptop of DJ-mixer? Geen probleem wij leveren de volgende aansluitkabels mee: Minijack, Jack Stereo, XLR female en tulp. Daarnaast stuur je ons jouw ontwerp per mail als .png, .svg of .eps-bestand toe. Voor we de branding laten drukken bij een drukkerij, zullen we eerst ter beoordeling een afdrukvoorbeeld toesturen. 

Huur je Silent Disco met eigen branding:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Prijzen:

Hoofdtelefoon huren € 4,50 incl. BTW
+
Branding vanaf € 0,30
< 100 hoofdtelefoons € 3,50 incl. BTW per hoofdtelefoon
< 250 hoofdtelefoons € 2,94 incl. BTW per hoofdtelefoon
< 500 hoofdtelefoons € 2,46 incl. BTW per hoofdtelefoon
> 500 hoofdtelefoons = prijs op aanvraag
+
Eenmalige opmaakkosten € 49,00 incl. BTW

Let op! Stuur jullie logo als .png, .svg of .eps-bestand naar ons op via dit email adres: info@silentdiscobox.com

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Volume Booster

7,50
Sluit je een laptop of telefoon aan via de hoofdtelefoon aansluiting? Dan gooi je volume weg, een hoofdtelefoon uitgang van een laptop of telefoon heeft namelijk een lager niveau. Met deze booster herstel je het volume en maak je er zelfs nog net even iets meer van. Let op, per zender heb je een volume booster nodig!
Toevoegen

Android aansluiting

4,50
Koppel moeiteloos een Android aan met deze USB-C naar Aux-kabel. Voor meerdere telefoons met deze connector die je op zenders wilt aansluiten, bestel er één per telefoon.
Toevoegen

Opladers voor HD9/X huren

12,50
Onze vooraf opgeladen materialen zijn direct inzetbaar bij ontvangst. Voor langere gebruiksduur van hoofdtelefoons, boek extra opladers: elke oplader laadt 20 hoofdtelefoons gelijktijdig op.
Toevoegen

iPhone aansluiting

4,50
Sluit eenvoudig een iPhone aan met Lightning naar Aux kabel. Meer dan één telefoon met deze connector die je aan zenders wilt aansluiten? Bestel er dan per telefoon één.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze set van 2 blacklight bars samen met 20 UV-ballonnen voor een unieke sfeer. Optimaal effect in een donkere ruimte. Let's make it glow!
Toevoegen

Upgrade licht set; Rookmachine Partypar en Discolamp

30,00
Geef je feest extra stijl met deze bundel, voorzien van een rookmachine, PartyPar en discolamp. Ideaal als aanvulling op de Silent Disco Party Box of op zichzelf te gebruiken.
Toevoegen

Upgrade SR900 zender + microfoon

5,00
Deze zender heeft een ingebouwde accu die tot 10 uur meegaat. Ook inclusief microfoon voor spreken of muziek voor de luisteraars.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Bellen blazen is voor iedereen! Deze machine werkt ongeveer 1,5 uur op bijgeleverde vloeistof. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Geef ruimtes een unieke sfeer met deze compacte vloerspots. Transformeer de ambiance van een ruimte. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer verlichten zonder standaardverlichting.
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55-delige set bevat 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes, samen met 5 bunny diademen en 5 hartvormige brillen.