Posted on

Jullie kiezen, wij luisteren!

Bij Silent Disco Box zijn we altijd bezig ons verder te ontwikkelen en nieuwe ideeën te bedenken. Gelukkig kunnen we daarbij ook altijd op jullie rekenen! Dit bleek maar weer toen we jullie vroegen voor de Thema Boxen die we aan het samenstellen zijn. Met het thema dat het meest door jullie werd gekozen zijn we aan de slag gegaan. Want: jullie kiezen en wij luisteren!

Thema Box

Wat is er nou leuker dan een thema feestje? Precies, niets! Vandaar dat wij ervoor hebben gekozen een aantal Thema Boxen te gaan lanceren. Vanaf nu kun je naast onze Thuis Party Box kiezen voor meerdere thema’s om je feestje geheel naar je eigen smaak te vormen. Zo heb je voor elke gelegenheid de juiste materialen om jouw feest perfect te maken en dat voor maar €99,- all-in. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan onze glow Party Box, waarbij je alles wat maar ‘glowt’ kunt bestellen om de allerleukste glow-in-the-dark party te houden. De komende tijd zullen we thema’s blijven toevoegen, zodat geen enkel thema ontbreekt.

En de winnaar is…

Uiteraard is alles wat wij doen voor jullie, onze gewaardeerde klanten. Vandaar dat we graag samen met jullie brainstormen over nieuwe ideeën. Zo ook laatst, toen we jullie via onze socials vroegen welk thema jullie graag in een box zouden willen zien. Uit de drie mogelijke thema’s koos de meerderheid voor het thema ‘Space’. Vandaar dat wij hier een box voor hebben samengesteld en deze (letterlijk!) hebben gelanceerd. Deze complete Thema Box bevat onder andere onze bekende Silent Disco hoofdtelefoons, een discolamp, rookmachine, slingers met planeten, glow bollen, glow sterretjes en nog veel meer! Voor de volledige inhoud van de box, klik hier.

Party time!

Heb je ook zin gekregen in een themafeestje? We hopen met zijn allen dat we binnenkort weer lekker feestjes kunnen vieren samen. Een themafeestje is dan uiteraard het allerleukste. Hou daarom voorlopig goed onze website in de gaten om te kijken of jouw favoriete thema er al bij staat. En je mag ons uiteraard altijd ideeën voor thema’s toesturen die volgens jou niet mogen ontbreken in ons assortiment. Neem hier alvast eens een kijkje naar de (Thema) Boxen en andere apparatuur die we al hebben. Misschien zit er iets tussen wat je nu tijdens de lockdown al kan gebruiken.

P.S. Silent Disco is natuurlijk ook leuk wanneer je een feestje wilt vieren op 1,5 meter afstand. Zo kun je einde van de maand bijvoorbeeld toch Koningsdag vieren. Kijk maar eens naar onze Kingsday Box. Lang leve de koning!