Posted on

Uit onze voegen gegroeid: nieuwe locatie!

Buitenkant nieuwe pand

Leuk nieuws… We zijn verhuisd! Zoals te zien is op onze website en social media, zijn we sinds 5 mei operationeel vanuit een nieuwe locatie.

Met veel plezier hebben we vanuit onze laatste locatie in Schinnen gewerkt. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid in omzet en aantal medewerkers, onder andere door het introduceren van nieuwe en innovatieve producten en oplossingen voor onze klanten. Door deze groei ontstond noodzaak om op zoek te gaan naar een nieuwe plek voor ons bedrijf. Je kunt ons vanaf nu vinden op bedrijventerrein De Hanze in Herten (vlakbij Roermond).

Bereikbaarheid

Onze nieuwe locatie is centraal gelegen in Limburg met een goede bereikbaarheid vlakbij de A73 en de A2. Verder is het NS station Roermond CS in 10 minuten met de auto te bereiken, maar ook prima met openbaar vervoer. Ideaal dus voor onze klanten en medewerkers!

Klaar voor de toekomst

Door onze groei hadden we grote behoefte aan meer ruimte voor onder andere het magazijn en de logistiek. We kunnen nu met veel meer ruimte (een verviervoudiging aan oppervlakte) een stuk efficiënter werken om onze klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn. Naast dat ons magazijn groter is geworden zijn de ruimtes nu ook beter ingericht en dichterbij onze kantoorruimtes, waardoor onderlinge afstemming sneller en beter verloopt. We hebben bijvoorbeeld nu ook ruimte voor een permanent ingerichte fotostudio en een ruimte voor testen en service van onze producten. Daarnaast is er ook een ruimte voor onze klantenservice ingericht.

Verder hebben we een niet onbelangrijk voordeel dat we in een eigen bedrijfspand zitten, wat in Schinnen niet het geval was.

Buitenkant nieuwe pand in gebruik

Ons hele team is erg enthousiast met de verhuizing naar onze nieuwe locatie. We denken hiermee ruimte te hebben voor verdere groei en we kijken met vertrouwen uit naar een succesvolle toekomst voor en samen met onze klanten!