Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Bereid je goed voor op het gebruik van de photobooth door voldoende tijd in te plannen voor de installatie. Alles wat je nodig hebt, zit in je box. Gebruik je eigen mobiele telefoon of huur een tablet erbij. Download en installeer de benodigde app om de photobooth op je telefoon te kunnen gebruiken. Houd er rekening mee dat de box groter is dan gebruikelijk, dus DPD haalt deze bij je op in plaats van de je hem afgeeft bij een pakketpunt. Wij regelen een collection request bij DPD.

Huur je 360 photobooth:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45

Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Classic props

14,50
Voeg een speels tintje toe aan je foto's met onze Classic Photobooth Props. Bevat 58 props op stokjes voor leuke momenten. Wel zelf nog even monteren voor het plezier kan beginnen!
Toevoegen

Neon props

10,50
Transformeer je foto's met onze Neon Photobooth Props! Deze set bevat 30 vrolijke props op stokjes. Monteer zelf de stokjes voor onvergetelijke momenten!
Toevoegen

Disco props

8,50
Voeg een feestelijk element toe aan je foto's en videos met onze Disco Photobooth Props! Bevat 25 props op stokjes. Monteer zelf de props op de stokjes zodat het plezier kan beginnen.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Geef ruimtes een unieke sfeer met deze compacte vloerspots. Transformeer de ambiance van een ruimte. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer verlichten zonder standaardverlichting.
Toevoegen

Rookmachine huren

12,00
Wil je een rookeffect toevoegen of je verlichting accentueren? Gebruik deze rookmachine voor een betere sfeer en benadruk je lichteffecten.