Kies eerst de datum

Stel hier je eigen verhuur box samen van minimaal € 40,-.  Selecteer de datum/periode waarop je het wilt gebruiken. Klik op de volgende stap om de producten toe te voegen aan de bestelling. Let op dat het minimale bestelbedrag € 40,- is. 

Silent Disco producten

Toevoegen

iPhone aansluiting

4,50
Sluit eenvoudig een iPhone aan met Lightning naar Aux kabel. Meer dan één telefoon met deze connector die je aan zenders wilt aansluiten? Bestel er dan per telefoon één.
Toevoegen

Zender SR800 Huren

10,00
De SR800 is de standaardzender voor HD9- en HD7-hoofdtelefoons. Elke zender wordt geleverd met 4 aansluitkabels voor laptop, telefoon, DJ-mixer of draaitafel. Let op: mogelijk zijn verloopkabels nodig voor nieuwere telefoons. Elke zender zendt naar één kanaal uit; voor 3 kanalen zijn 3 zenders nodig. Sluit per zender één audiobron aan.
Toevoegen

Opladers voor HD9/X huren

12,50
Onze vooraf opgeladen materialen zijn direct inzetbaar bij ontvangst. Voor langere gebruiksduur van hoofdtelefoons, boek extra opladers: elke oplader laadt 20 hoofdtelefoons gelijktijdig op.
Toevoegen

Android aansluiting

4,50
Koppel moeiteloos een Android aan met deze USB-C naar Aux-kabel. Voor meerdere telefoons met deze connector die je op zenders wilt aansluiten, bestel er één per telefoon.
Toevoegen

Hoofdtelefoons

4,00
Gemakkelijk perfect geluid voor grote groepen. Bereik van 200 meter zonder feedback zoals piepen of fluiten.

Verlichting

Toevoegen

Party Par huren

5,00
Transformeer de sfeer van een ruimte met deze kleine, compacte vloerspots en creëer een unieke ambiance met hun verlichtingseffect.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Mini stroboscoop huren

5,00
Deze compacte stroboscoop is een hit op feestjes. Beschikbaar in wit, rood en blauw. Onmisbaar voor een knallend feest!
Toevoegen

Blacklight huren

12,00
Een grote oppervlakte verlichten met blacklights? Bestel dan extra blacklights erbij. Eén blacklight verlicht ongeveer 5 m2 mits het voldoende donker is.
Toevoegen

Discolamp huren

9,00
Wil je een grote ruimte verlichten? Voeg extra discolampen toe om de ruimte te transformeren tot een echte disco-ervaring!

Karaoke en speakers

Toevoegen
Out Of Stock

Beamer met projectiescherm | huren

70,00
Projecteer moeiteloos met een 320 cm breed scherm inbegrepen. Eenvoudige installatie, bekijk onze instructievideo voor gebruiksgemak.
Toevoegen

Projectiescherm

37,50
Geniet van films op een glad oppervlak zonder een grote witte muur. Bestel dit projectiescherm voor eenvoudige opstelling en kijkplezier.
Toevoegen

Karaoke speaker | huren

60,00

Start je karaoke feest met deze speakerset met microfoon. De ingebouwde mixer heeft 3 microfoon aansluitingen en galm-effect. Tevens geschikt voor muziek, presentaties, en meer!

Toevoegen

Licentie Karafun

7,99
Geniet een maand lang van duizenden karaoke-nummers met alle functies van Karafun. Haal nu jouw licentie via ons voor een maand karaokeplezier!

Beamer huren

Vanaf: 42,50
Laat tekst en muziekclips groots op de muur verschijnen! Deze 3600 ANSI lumen projector werkt zelfs in lichte omstandigheden. HDMI-kabel inbegrepen.
Toevoegen

Elvis mic huren

9,00
Deze microfoon steekt met kop en schouders boven de rest uit! Met een elegant ministatief. Voel je als een ster - hij is gewoon geweldig!
Toevoegen

Extra microfoon met gouden kap

7,00

Kies voor goud! Vervang je standaard microfoons door deze gouden mic's voor een glanzende uitstraling op foto's. Dezelfde kwaliteit als de standaard microfoons. Boek hier een extra microfoon met gouden kapje.

Toevoegen

Extra microfoon huren

5,00
Onze karaoke set bevat standaard één microfoon, maar ondersteunt tot drie microfoons tegelijkertijd. Bestel hier extra microfoons voor nog meer plezier samen! Let’s have fun together!

Rook en bubbels

Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Bellen blazen is voor iedereen! Deze machine werkt ongeveer 1,5 uur op bijgeleverde vloeistof. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Rookmachine huren

12,00
Wil je een rookeffect toevoegen of je verlichting accentueren? Gebruik deze rookmachine voor een betere sfeer en benadruk je lichteffecten.

Blacklight en UV

Toevoegen

UV neon Ballonnen

4,95

20 ballonnen die, in combinatie met Blacklights, een unieke sfeer creëren. Optimaal effect in een donkere omgeving.

Toevoegen

UV bloemenketting

10,99

Deze levendige bloemenketting licht op bij blacklight en straalt overdag zonder blacklight dankzij de felle, vrolijk gekleurde bloemen. Set van 10 stuks.

Toevoegen

UV drinkbekers

6,95
Met meerdere mensen? Bestel dan een extra UV beker set van 10 bekers. Met deze coole blacklight bekers kleed je elke feesttafel perfect aan. Geef je feest een boost van verjaardagen van kinderen tot grote evenementen.
Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze set van 2 blacklight bars samen met 20 UV-ballonnen voor een unieke sfeer. Optimaal effect in een donkere ruimte. Let's make it glow!
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55-delige set bevat 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes, samen met 5 bunny diademen en 5 hartvormige brillen.
Toevoegen

Blacklight huren

12,00
Een grote oppervlakte verlichten met blacklights? Bestel dan extra blacklights erbij. Eén blacklight verlicht ongeveer 5 m2 mits het voldoende donker is.

Diverse

Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ben je van plan verlichting te gebruiken in grotere ruimtes of ontbreekt het je aan nabije stopcontacten? Bestel extra verlengkabels voor meer flexibiliteit.
Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Overweeg extra stroom verdeelblokken bij te bestellen voor al deze verlichting om ervoor te zorgen dat alles probleemloos functioneert.
Toevoegen

Party popper zilver/wit

5,50
Geef je feestje een boost met party poppers! Deze popper bevat wit/zilveren confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te laten vliegen.
Toevoegen

Heavy party popper

5,50
Je feestje is natuurlijk niet af zonder party poppers! Deze party popper bevat multicolor confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te schieten.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45

Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Toevoegen

Gaffa tape wit

5,45
Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Diverse Silent Disco