Kies eerst de datum

Stel hier je eigen verhuur box samen van minimaal € 40,-.  Selecteer de datum/periode waarop je het wilt gebruiken. Klik op de volgende stap om de producten toe te voegen aan de bestelling. Let op dat het minimale bestelbedrag € 40,- is. 

Silent Disco producten

Toevoegen

iPhone aansluiting

4,50
Sluit eenvoudig een iPhone aan met Lightning naar Aux kabel. Meer dan één telefoon met deze connector die je aan zenders wilt aansluiten? Bestel er dan per telefoon één.
Toevoegen

Zender SR800 Huren

10,00
De SR800 is de standaard zender voor de HD9 en HD7 hoofdtelefoons. Elke zender wordt standaard geleverd met 4 verschillende aansluitkabels. Aansluitingen voor bijvoorbeeld een laptop of telefoon, DJ-mixer of draaitafel. Let wel op bij nieuwere telefoons heb je wellicht een van onderstaande verloop kabeltjes nodig. 1 zender kan 1 kanaal uitzenden. Wil je bijvoorbeeld 3 kanalen? Dan heb je ook 3 zenders nodig waar je 3 bijvoorbeeld 3 laptops met muziek op aansluit.
Toevoegen

Opladers voor HD9/X huren

12,50
Al onze materialen worden vooraf opgeladen en kunnen bij ontvangst direct gebruikt worden. Wil je de hoofdtelefoons langer dan 10 uur gebruiken? Boek dan hier de opladers erbij. 1 oplader kan 20 hoofdtelefoons tegelijk opladen.
Toevoegen

Android aansluiting

4,50
Sluit eenvoudig een Android aan met deze USB-C naar Aux kabel. Meer dan één telefoon met deze connector die je aan zenders wilt aansluiten? Bestel er dan per telefoon één.
Toevoegen

Hoofdtelefoons

4,00
Het voordeel van hoofdtelefoons is dat je eenvoudig grote groepen aan kunt en geen kans hebt op feedback (piepen/fluiten).

Verlichting

Toevoegen

Party Par huren

5,00
Met deze kleine compacte vloer spotjes creëer je een unieke sfeer. Tover de beleving van een ruimte om door middel van deze vloer spots.
Toevoegen
Out Of Stock

Discolamp wit

42,50
Heb jij wat te vieren en zoek je naar een manier om het eenvoudig en snel gezellig te krijgen? Dan zit je met de Discolamp Wit helemaal goed. Dit geweldige lichteffect is simpel in gebruik en zorgt voor een ruimte vullende lichtshows.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Mini stroboscoop huren

5,00
Deze kleine stroboscoop is trendsetter op de hardere feestjes. We leveren deze in wit, rood en blauw. Essentieel Party onderdeel!
Toevoegen

Blacklight huren

12,00
Een grote oppervlakte verlichten met blacklights? Bestel dan extra blacklights erbij. Eén blacklight verlicht ongeveer 5 m2 mits het voldoende donker is.
Toevoegen

Discolamp huren

9,00
Een grotere ruimte die je wilt belichten? Kies er dan voor om extra discolampen te bestellen om de ruimte om te toveren tot een echte disco!

Karaoke en speakers

Toevoegen

Projectiescherm

37,50
Geen grote witte muur? Op een glad vlak de film bekijken? Bestel dan dit projectiescherm, eenvoudig op te zetten.
Toevoegen
Out Of Stock

Karaoke speaker | huren

60,00
Karaoke begint met deze speaker met microfoon set. In de speaker zit een mixer ingebouwd met 3 microfoon aansluitingen en galm effect. De karaoke box is tevens ook te gebruiken voor andere doeleinden zoals muziek, presentaties enz.
Toevoegen

Licentie Karafun

7,99
Duizenden karaoke-nummers. Maak nu een maand gebruik van alle features die Karafun biedt en koop via ons een licentie waarmee je een maand lang kan genieten van Karafun.

Beamer huren

Vanaf: 42,50
Projecteer de tekst en muziekclip groot op de muur! Met deze 3600 ANSI lumen projector kun je zelfs met een beetje daglicht de projector gebruiken. De beamer wordt geleverd met een HDMI kabel.
Toevoegen

Elvis mic huren

9,00
The other mics have left the building! want tegen deze kunnen ze natuurlijk niet op. Met elegant ministatief. Zing als een ster! Ja hij is gewoon echt geweldig…
Toevoegen

Extra microfoon met gouden kap

7,00
Goud is altijd goed! Toch? Verwissel de microfoons voor gouden mic’s. Dat ziet er zo veel beter uit op de foto’s! De kwaliteit van deze gouden microfoons is identiek aan de standaard microfoons. Je boekt hier een extra microfoon met een gouden kapje.
Toevoegen

Extra microfoon huren

5,00
Samen zingen is toch veel leuker. Bij onze karaoke set wordt standaard 1 microfoon geleverd, maar er kunnen in totaal 3 microfoons tegelijkertijd aangesloten worden. Bestel hier een tweede of derde microfoon erbij. Let’s have fun together!

Rook en bubbels

Fazer rookmachine

Vanaf: 30,00
Fazers kun je zien als een rookmachine die dunne rook, een soort mist, creëert waardoor lichteffecten beter zichtbaar worden. Perfect om mist na te bootsen en voorkomt dikke rookpluimen die bij rookmachines kunnen ontstaan.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Wie houdt er niet van bellen? Volwassenen, kinderen, honden en katten iedereen geniet ervan. Bij deze machine leveren wij vloeistof waarmee hij zo’n 1,5 uur kan werken. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Rookmachine huren

12,00
Wil je een rook effect creëeren of wil je ervoor zorgen dat je verlichting beter tot zijn recht komt? Gebruik dan deze rookmachine.

Blacklight en UV

Toevoegen

UV neon Ballonnen

4,95
In combinatie met Blacklights zet dit een unieke sfeer neer. Een setje van 20 ballonnen. Werkt het beste in een donkere ruimte.
Toevoegen

UV bloemenketting

10,99
Een vrolijk gekleurde bloemenketting, fel oplichtend bij blacklight. Ook bij daglicht of zonder blacklight, ziet deze bloemenketting er geweldig uit door de vrolijke fel gekleurde bloemen. (set van 10 stuks)
Toevoegen

UV drinkbekers

6,95
Met meerdere mensen? Bestel dan een extra UV beker set van 10 bekers. Met deze coole blacklight bekers kleed je elke feesttafel perfect aan. Geef je feest een boost van verjaardagen van kinderen tot grote evenementen.
Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze 2 blacklights bar in combinatie met 20 UV ballonnen en zet een unieke sfeer neer. Werkt het beste in een donkere ruimte. Make it glow!
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55 delige set bestaat uit 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes. Ook zitten er 5 bunny diadeems en 5 hartjes brillen bij.
Toevoegen

Blacklight huren

12,00
Een grote oppervlakte verlichten met blacklights? Bestel dan extra blacklights erbij. Eén blacklight verlicht ongeveer 5 m2 mits het voldoende donker is.

Diverse

Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ga je verlichting gebruiken voor grotere ruimtes of heb je geen stopcontact in de buurt zitten? Bestel dan wat extra stroom verlengkabels.
Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Met al deze verlichting kan het natuurlijk nodig zijn om extra stroomverdeel blokken bij te bestellen.
Toevoegen

Party popper zilver/wit

5,50
Je feestje is natuurlijk niet af zonder party poppers! Deze party popper bevat wit/ zilveren confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te schieten.
Toevoegen

Heavy party popper

5,50
Je feestje is natuurlijk niet af zonder party poppers! Deze party popper bevat multicolor confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te schieten.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45
Voor de veiligheid kun je met deze tape kabels wegwerken en lampen op hun plaats vastmaken.
Toevoegen

Gaffa tape wit

5,45
Voor de veiligheid kun je met deze tape kabels wegwerken en lampen op hun plaats vastmaken.

Diverse Silent Disco