Silent Disco Box Beeldmerk

Zender aansluiten

Silent Disco Box BOS SR800
  1. Sluit de stroomadapter aan op de zender en het stopcontact. Het rode LED lichtje laat zien dat de zender ingeschakeld is.
  2. Sluit de audio input van de zender aan op een audiobron naar keuze met de bijgeleverde kabels (bv. een mobiele telefoon met muziek).
  3. Selecteer het kanaal waarop je wilt zenden; ch1, ch2 of ch3
Silent Disco Box Beeldmerk

Hoofdtelefoon inschakelen

Silent Disco Box BOS HD820
  1. Druk op de “on/off” schakelaar om de hoofdtelefoon in te schakelen. De LED naast de schakelaar licht groen op (indien dit niet gebeurd zijn de batterijen leeg welke je kunt vervangen in de andere oorschelp).
  2. Schuif de schakelaar naar hetzelfde kanaal als waarop de zender is ingesteld.
  3. Stel het volume naar eigen wens in. Zet je playlist aan en genieten!
Silent Disco Box Beeldmerk

Handig om te weten

Ervaar je storing of ruis als je naar de hoofdtelefoons luistert, schakel dan zowel de zender als de hoofdtelefoons naar een ander kanaal.

Gebruik je meerdere zenders, zorg er dan voor dat deze nooit op hetzelfde kanaal ingesteld staan maar ieder hun eigen specifieke kanaal gebruiken.

Een geluidsbron kan bijvoorbeeld zijn: een dj-mixer, een mp3 speler, een laptop, een mobiele telefoon met Spotify, enz…

Wij leveren vier verschillende aansluitkabels (XLR-female / RCA/Tulp / Jack 6,3mm / Jack 3,5mm) Dit zijn onder andere de veel voorkomende rood/witte tulp stekkers die veelal achterop cd/dvd spelers zitten en de hoofdtelefoon aansluiting op laptops en mobile telefoons.

Als je een (draadloze) microfoon wilt aansluiten dan kan dit niet rechtstreeks maar heb je een mengpaneel nodig. Deze kun je ook bij ons huren.

Wilt je helemaal draadloos gaan? Boek dan onze accupack erbij. Zo ben je niet meer gebonden aan een stopcontact!