Kies hieronder uit vooraf samengestelde sets, of stel je eigen set samen. Kies uit 3 of 10 kanaal systemen. Voeg eventueel je eigen branding toe op de hoofdtelefoons.

Waarom Silent Disco Box?

Met 15 jaar ervaring in Silent Disco-hoofdtelefoons en duizenden exemplaren in onze verhuur, ondersteunen we klanten bij grote aantallen en tonen we onze toewijding aan kwaliteit. Onze eigen technische dienst en reserveonderdelen zijn altijd beschikbaar. Personaliseer hoofdtelefoons met jullie logo. Wij hebben een uitgebreid aanbod om aan alle wensen te kunnen voldoen.

Test set huren

Twijfel je nog over de aanschaf van Silent Disco-hoofdtelefoons en hoe alles werkt? Huur dan deze test set. Als alles bevalt en je besluit de hoofdtelefoons te kopen, verrekenen we de kosten van deze test set.

Vooraf samengestelde sets:

Zenders

De zender is cruciaal – één per kanaal. Bij de 3-kanaals systemen hebben we twee verschillende zenders met unieke specificaties. Voor de 10-kanaals systemen is er één zender, uitbreidbaar met een keyboard. Met dit keyboard regel je de led-verlichting van de HDX-Multi: kleur, knipperen of uitzetten.

Toevoegen

SR800 zender | verkoop

125,00
Voor het 3 kanalen systeem. Krachtig met groot bereik, 230v stroom nodig en geen optie om te verbinden met Bluetooth.
Toevoegen

SR900 zender | verkoop (Draadloos)

170,00
Microfoon ingang en een ingebouwde accu, waardoor deze echt als mobiele toepassing kan worden gebruikt. Heeft de optie om met Bluetooth te verbinden.

Hoofdtelefoons

We bieden zowel hoofdtelefoons in een 3- als een 10-kanaals versie aan, werkend op verschillende frequenties. Maak een weloverwogen keuze afhankelijk van je behoeften: voor conferenties met vertalingen is het 10-kanaals systeem ideaal, terwijl het 3-kanaals systeem eenvoudiger is voor feesten. Raadpleeg onze instructievideo’s voor het opzetten van een 3- of 10-kanaals systeem.

Toevoegen

EX-RENTAL HD9

27,50
Silent disco hoofdtelefoon met 3 kanalen, RGB-verlichting en ingebouwde accu. Technisch in goede staat ondanks ongeveer 6 maanden verhuur. 6 Maanden garantie.
Toevoegen
Out Of Stock

HDX-MULTI draadloze hoofdtelefoon | verkoop

47,50
Voor meer veelzijdigheid: Silent disco hoofdtelefoon die tot 10 kanalen tegelijk kan ontvangen. RGB-verlichting, aanpasbaar en uitzetbare verlichting. Inclusief een ingebouwde accu.
Toevoegen

HD9-RGB draadloze hoofdtelefoon verkoop

38,00
Meest gekozen: Silent Disco hoofdtelefoons met 3 kanalen, RGB-verlichting, en een ingebouwde accu. Geniet van draadloze vrijheid en meeslepende muziekervaringen, waar en wanneer je maar wilt.
Toevoegen

HD7-BELT draadloze beltpack | verkoop

35,00
Speciaal voor het 3-kanaals systeem: Silent disco ontvanger om je eigen oortjes te gebruiken. Met RGB-kanaalindicatie en ingebouwde accu. Let op: Niet compatibel met Bluetooth-oortjes.
Toevoegen

Ex-Rental + Branding

32,00
Liever Ex-Rental hoofdtelefoons? Geen probleem, voeg je eigen branding toe en voor een meerprijs kunnen wij dit ook voor jullie monteren. Let op: gemiddeld 15 werkdagen levertijd voor branding. Lever eigen branding aan als .png, .svg of .eps-bestand.
Toevoegen

Ex-Rental + Branding + Montage

35,00
Wil je graag Ex-Rental hoofdtelefoons? Kies dan voor deze eigen branding en wij monteren het direct voor je. Ontvang de hoofdtelefoons meteen met je eigen logo, klaar voor gebruik. Houd rekening met een gemiddelde levertijd van 15 werkdagen. Lever je branding aan als .png, .svg of .eps-bestand.
Toevoegen

HD9-RGB + Branding

42,50
Personaliseer de hoofdtelefoons met jouw branding, een oplichtend logo wanneer ze aan staan. Efficiënte branding want bezoekers dagen jouw 'visitekaartje' continu. Op elke foto schittert jouw bedrijfsnaam/loog. Voor een meerprijs monteren wij de branding zodat de hoofdtelefoons direct bruikbaar zijn ontvangst. Let op: gemiddeld 15 werkdagen levertijd voor de branding. Gelieve eigen branding aan te leveren als .png, .svg of .eps-bestand.
Toevoegen

HD9-RGB + Branding + Montage

45,00
Wij verzorgen de montage van jullie branding op de hoofdtelefoons, waardoor ze direct gebruiksklaar zijn bij ontvangst. Houd rekening met een gemiddelde levertijd van 15 werkdagen voor de aangepast branding. Gelieve jullie eigen branding aan te leveren in .png, .svg of .eps-formaat.

Bekijk onze losse producten

Silent Disco Leasen

Wil je snel starten met je eigen Silent Disco evenementen? Onze leaseopties maken dit binnen no-time haalbaar. Begin al volgende week met jouw Silent Disco activiteiten! Leaseaanvragen worden binnen 48 uur beoordeeld na het indienen van documenten. Met grote aantallen op voorraad, kunnen we direct leveren.

Met onze aantrekkelijke lease opties kun je binnen enkele dagen de materialen ter beschikking hebben, en dat tegen zeer voordelige tarieven. Daarnaast zijn de lease opties van toepassing op al onze producten. Zo kun je een set met alle benodigde onderdelen en opslagboxen compleet en gebruiksklaar leasen. Wel zo makkelijk. Buiten de 2 jaar garantie geniet je tevens ook van inhuur-voordeel. Mocht je in de toekomst eens extra materialen nodig hebben, dan kunnen we tegen aantrekkelijke tarieven verhuur materialen leveren uit onze grote voorraad.

Onderstaand een tabel met lease prijzen op basis van X aantal hoofdtelefoons, 3 zenders met 12 aansluitkabels, opladers en opslagboxen voor alle hoofdtelefoons. Op basis van 48 maanden contract ingaande per kwartaal. Exclusief administratiekosten van €82,50 en afkoop 3x maandbedrag. Prijzen zijn per maand en exclusief 21% BTW.

50 stuks

57
06
/ maand
  • Inclusief 3 zenders, opladers en opslagboxen
  • Op basis van 48 maanden
  • Excl. adminstratiekosten en afkoop 3x maandbedrag

100 stuks

95
02
/ maand
  • Inclusief 3 zenders, opladers en opslagboxen
  • Op basis van 48 maanden
  • Excl. adminstratiekosten en afkoop 3x maandbedrag
Populair

200 stuks

179
28
/ maand
  • Inclusief 3 zenders, opladers en opslagboxen
  • Op basis van 48 maanden
  • Excl. adminstratiekosten en afkoop 3x maandbedrag