In de Bioscoop Complete Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles voor het projecteren van de film zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant om alles op te zetten. Houdt er daarnaast ook rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen en de beamer op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voor jullie voldoende zijn.

Huur je Bioscoop Complete Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Speaker Karaoke

32,50
Wil je op meerdere plekken laten horen hoe jullie klinken of willen jullie het geluidssysteem uitbreiden? Op zoek naar meer diepte? Bestel dan een extra speaker.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45

Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Hoofdtelefoons

4,00
Gemakkelijk perfect geluid voor grote groepen. Bereik van 200 meter zonder feedback zoals piepen of fluiten.
Toevoegen

Zender voor hoofdtelefoons

10,00

Versterk microfoons via de zender met het receiver rack voor heldere spraak door hoofdtelefoons. Eenvoudig bedienen tot +/- 1500 gasten.

Toevoegen

Pathé thuis

5,99
Geen Netflix, Videoland, Prime, Disney+, HBO Max etc of wil je gewoon graag de nieuwste films bekijken? Bestel deze giftcard van Pathé Thuis waarmee jullie films uit het assortiment op Pathé kunnen bekijken.
Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Zender SR800 Huren

10,00
De SR800 is de standaardzender voor HD9- en HD7-hoofdtelefoons. Elke zender wordt geleverd met 4 aansluitkabels voor laptop, telefoon, DJ-mixer of draaitafel. Let op: mogelijk zijn verloopkabels nodig voor nieuwere telefoons. Elke zender zendt naar één kanaal uit; voor 3 kanalen zijn 3 zenders nodig. Sluit per zender één audiobron aan.
Toevoegen

HD9-RGB los huren

4,00
De HD9-RGB is de standaard hoofdtelefoon voor elke Silent Disco. Behalve hoofdtelefoons heb je minimaal 1 en maximaal 3 zenders nodig. De hoofdtelefoons worden opgeladen geleverd. Ze kunnen direct 10 uur gebruikt worden. Wil je ze langer gebruiken? vergeet dan niet de opladers mee te bestellen.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Geef ruimtes een unieke sfeer met deze compacte vloerspots. Transformeer de ambiance van een ruimte. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer verlichten zonder standaardverlichting.