In de Disco Light Complete Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles om de verlichting klaar te zetten zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant voor het feest begint om alle lampen klaar te zetten. Houdt er daarnaast rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voldoende zijn voor de omgeving die jij graag wilt gaan verlichten.

Huur je Disco Light Complete Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Overweeg extra stroom verdeelblokken bij te bestellen voor al deze verlichting om ervoor te zorgen dat alles probleemloos functioneert.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45

Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55-delige set bevat 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes, samen met 5 bunny diademen en 5 hartvormige brillen.
Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ben je van plan verlichting te gebruiken in grotere ruimtes of ontbreekt het je aan nabije stopcontacten? Bestel extra verlengkabels voor meer flexibiliteit.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Blacklights met 20 UV ballonnen

18,00
Huur deze set van 2 blacklight bars samen met 20 UV-ballonnen voor een unieke sfeer. Optimaal effect in een donkere ruimte. Let's make it glow!
Toevoegen

Upgrade licht set; Rookmachine Partypar en Discolamp

30,00
Geef je feest extra stijl met deze bundel, voorzien van een rookmachine, PartyPar en discolamp. Ideaal als aanvulling op de Silent Disco Party Box of op zichzelf te gebruiken.
Toevoegen

Upgrade SR900 zender + microfoon

5,00
Deze zender heeft een ingebouwde accu die tot 10 uur meegaat. Ook inclusief microfoon voor spreken of muziek voor de luisteraars.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Bellen blazen is voor iedereen! Deze machine werkt ongeveer 1,5 uur op bijgeleverde vloeistof. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Geef ruimtes een unieke sfeer met deze compacte vloerspots. Transformeer de ambiance van een ruimte. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer verlichten zonder standaardverlichting.
Toevoegen

Glowsticks set

7,50
Deze 55-delige set bevat 45 glowsticks en 45 armband koppelstukjes, samen met 5 bunny diademen en 5 hartvormige brillen.