In de Sfeerlicht All-Out Box zit:

Instructievideo

Waar moet je verder nog rekening mee houden?

Alles om de verlichting klaar te zetten zit in deze box. Let er op dat je tijd inplant voor het feest begint om alle lampen klaar te zetten. Houdt er daarnaast rekening mee of er genoeg plekken zijn waar de lampen op stroom kunnen worden aangesloten. Er zitten een aantal stroom verdeelblokken en verlengkabels in de box, houdt er rekening mee of dit er voldoende zijn voor de omgeving die jij graag wilt gaan verlichten.

Huur je Sfeerlicht All-Out Box:

Kies de datum waarop je het nodig hebt. Wij zorgen ervoor dat de producten 1 à 2 werkdagen eerder worden geleverd. 

Belangrijk, niet vergeten!

Toevoegen

Verdeelblok huren

2,00
Overweeg extra stroom verdeelblokken bij te bestellen voor al deze verlichting om ervoor te zorgen dat alles probleemloos functioneert.
Toevoegen

Uplight Vloerspot huren

5,00
Geef ruimtes een unieke sfeer met deze compacte vloerspots. Transformeer de ambiance van een ruimte. Met 6 à 10 spotjes kun je een woonkamer verlichten zonder standaardverlichting.
Toevoegen

Gaffa Tape Zwart

5,45

Gebruik deze tape om kabels weg te werken en lampen veilig op hun plek te bevestigen.

Toevoegen

Verlengkabel 5 meter huren

2,00
Ben je van plan verlichting te gebruiken in grotere ruimtes of ontbreekt het je aan nabije stopcontacten? Bestel extra verlengkabels voor meer flexibiliteit.

Leuk voor erbij, check it out!

Toevoegen

Priklicht met kleurkeuze

7,50
Deze priklicht kabels kunnen buiten en binnen worden opgehangen en zijn perfect om extra sfeer te creëeren. Met de gekleurde of warm witte lampen brengt het een écht unieke sfeer. Kabel van 5 meter met 10 lampjes.
Toevoegen

Party popper zilver/wit

5,50
Geef je feestje een boost met party poppers! Deze popper bevat wit/zilveren confetti. Draai aan de onderkant om de confetti te laten vliegen.
Toevoegen

Bellenblaas machine huren

12,00
Bellen blazen is voor iedereen! Deze machine werkt ongeveer 1,5 uur op bijgeleverde vloeistof. Bestel hier je extra bellenblaas vloeistof voor €3,30.
Toevoegen

Discolamp huren

9,00
Wil je een grote ruimte verlichten? Voeg extra discolampen toe om de ruimte te transformeren tot een echte disco-ervaring!